17 Şubat 2011 Perşembe

www.strawberrynet.com


Birçoğumuzun gayet iyi bildiği bir site strawberrynet.com

Bir değişiklik olmadıysa dünyanın en büyük online parfüm ve kozmetik sitesi. Merkezi Singapur'da. Türkiye'den ise binlerce müşterisi var desek abartmış olmayız.

Aslında site yıllar önce ilk kendini göstermeye başladığı zamanlar bu kadar büyük ve popüler değildi. Fiyatlar çok daha ucuz ve kargo bedavaydı. Zaman geçtikçe ve büyüdükçe fiyatları ciddi oranlarda arttırdı. Hatta bazı parfümlerde mağaza fiyatına bile yaklaşıyor ürünleri.

Üreticilerden büyük toplu alımlar yaptığı için ucuza alıp, son kullanıcıya satış yapıyor. Ürünlerinin sahte olma ihtimali ise sıfıra yakın.

Fakat şirket büyüdükçe bazı sıkıntılar da çıkmıyor değil. Özellikle son zamanlarda strawberrynet'ten alınan parfümlerde farkedilirliklerinin az olması gibi problemler duyuyoruz. Bu da acaba parfümleri sağlıklı bir ortamda saklamıyorlar mı sorularını da gündeme getiriyor. Bilindiği gibi parfümler aşırı ışık veya sıcaklarda uzun süre bekledikleri zaman kokularında olumsuz anlamda ciddi değişimler oluyor.

strawberrynet.com'un en iyi yanlarından birisi kargo sistemi. Alışverişin sadece yüzde onu kargo bedeli olarak alınıyor. Mesela 40 liralık bir parfüme sadece 4 lira kargo ücreti ödenmiş oluyor. Fakat herhangi bir cilt ürünü eklerseniz kargoyu bedava yapıyorlar. Bu da önemli bir avantaj. Ki Singapur'dan buraya geldiğini düşünürsek çok iyi. Kargoları takip numaralı olduğu için kaybolma durumu pek olmuyor. Dönemsel olarak büyük indirim kampanyaları düzenliyorlar.

Müşteri hizmetleri de fena değil. Herhangi bir konuda mesaj attığınızda kısa süre içinde geri dönüyorlar. Ayrıca önemli bir özelliği de sayfanın Türkçe desteği var. Ödemenizi Lira olarak yapabiliyorsunuz.

Eskisine göre yüksek fiyatları, bazı parfümlerde bayat olma ihtimali, iyi müşteri hizmetleri ve sorunsuz kargo gönderileri ile parfüm alışverişi yapmak isteyenler için bir alternatif strawberrynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder