14 Şubat 2011 Pazartesi

Jean Paul Gaultier - Le Male Terrible



Dünyaca ünlü modacı Jean Paul Gaultier'in yeni parfümü çıkmış. Adı da Le Male Terrible. Bildiğimiz gibi Le Male klasikler arasındaki yerini almış bir parfüm. Yıllardır çok satanlar arasında. Seveni çok ama sevmeyeni de çok. İşte böyle bir parfüm Le Male. Şimdi onun ismiyle yeni bir versiyonu piyasaya çıkarılmış. Le Male isminin kullanılması bir pazarlama stratejisi olarak da görülebilir. Böylece çok popüler parfümünün sırtından biraz daha pay kapma yarışına girecek anlaşılan Jean Paul Gaultier. Anladığım kadarıyla daha çok genç erkeklere hitap edecek kokusu. Resmi açıklaması şöyle:

"Jean Paul Gaultier, Le Male, Terrible ile en seksi haliyle derinlemesine kötü bir çocuğa dönüşüyor. Pembe biberin kıvılcımları, greyfurdun buruk tatlılığı ile karşılaşıyor ve yüksek dozda canlılıkla karşılık veriyor. Lavanta çiçeği kokusu ile heyecanlanıyor. Koku, vetiverin yırtıcılığı, vanilyanın tatlılığı ve ambersi muskın duyusallığı ile son buluyor. "

Notaları şunlarmış:

Alt Notalar: Greyfurt ve pembe biber
Orta Notalar: Lavanta ve kabe samanı
Alt Notalar: Vanilya ve amber.

Anladığım kadarıyla orjinal Le Male'daki gibi vanilya kokusunu öne çıkarmayı düşünüyorlar. Tasarımcısı Aurelien Guichard. Le Male Terrible 75 ve 125 ml şişelerde satılacak.

1 yorum:

  1. Erkek arkadaşım kullanıyor ve gayet harika bir parfüm kokusu beni cezbediyor.

    YanıtlaSil